Početna O nama Usluge Zanimljivosti Kontakti Česta pitanja

O nama

U našem poslovanju otvoreni smo za suradnju sa renomiranim stomatolozima u Zagrebu i šire, koje ovim putem pozivamo na suradnju, uz obostrano zadovoljstvo, a sve radi primarnog cilja - zadovoljstva Vas, naših sadašnjih i budućih pacijenata!

Radom u R Dental Lab-u započeli smo davne 1995. g., mladi i puni entuzijazma da stečeno znanje u praksi primijenimo na najbolji mogući način. Od tada pa do danas ponosni smo na kvalitetne i estetski besprijekorno izvedene radove, o čemu svjedoče generacije zadovoljnih pacijenata.

Odanost prema struci, ljubav prema zanimanju koje smo odabrali kao životni poziv i individualni pristup svakom pojedinom pacijentu, naš su osnovni moto kojim se rukovodimo u poslovanju.

Bogatstvo svakog čovjeka - blistav je i zadovoljan osmijeh. Smijeh nas razlikuje od svih drugih živih bića na zemlji. Da biste se mogli nesputano smijati i osmjehivati - obratite nam se s povjerenjem. Mi smo ovdje da vam podarimo to bogatstvo!

Edukacija je nezaobilazan dio našega rada. Redovito pratimo suvremene europske trendove u metodologiji rada i tehnologiji materijala. Također, educiramo mlađe kolege koji kod nas mogu obaviti pripravnički staž i praksu,  te steći adekvatna znanja. Neki od naših bivših djelatnika danas su i sami vlasnici zubotehničkih laboratorija i uspješno djeluju u struci.

Radimo sa djecom 

Rad sa djecom:
Nespretno dobačena lopta ili rad na spravi na satu tjelesnog odgoja, bavljenje sportom kao slobodnom aktivnošću, profesionalno bavljenje sportom, ili naprosto - dječja igra?

Rezultat - napuknut ili odlomljen zub! Vašem djetetu vratit ćemo osmijeh na lice uz pažljiv i roditeljski pristup. I sami smo roditelji i prepoznajemo važnost dječjeg zadovoljstva.

Zato nam se obratite s povjerenjem, direktno ili uz prethodnu konzultaciju sa stomatologom Vašeg djeteta. U ugodnom ambijentu i prijateljskom okruženju pružit ćemo Vašem djetetu osjećaj sigurnosti i povjerenja, te uz nefomalan pristup odagnati eventualne strahove!

Timski rad, talent i trud u poslu kojim se bavimo rezultira vrhunskom kvalitetom naše usluge.

 

Poklonite nam svoje povjerenje i uvjerite se! 

podijelite s drugima:

O nama Kontakti
Kontaktirajte nas

Ukolimo imate pitanja za nas, možete nas kontaktirati ovdje.

kontaktiraj